Kwalitatieve Zorg

Opdrachtgevers

Wij hebben het juiste zorgpersoneel voor u klaar staan!

De laatste jaren is de werkdruk in de zorg ontzettend toegenomen en kunnen wij ons voorstellen dat er ook binnen jouw organisatie behoefte is aan aanvulling van het beschikbare zorgpersoneel.

Onderbezetting en lagere kwaliteit van de geboden zorg ligt immers op de loer. Voor continuïteit en kwaliteit binnen zorginstellingen kun je altijd rekenen op Kwalitatieve Zorg. Wij hebben namelijk de beschikking over een groot netwerk aan ZZP’ers.

Betrouwbaarheid is key

Kwalitatieve Zorg heeft betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Onze afspraken nakomen en respect voor een ander staat bij ons voorop. Wij zijn al jarenlang de verbinder tussen gekwalificeerd en betrouwbaar zorgpersoneel en de diverse opdrachtgevers.

De wensen van beide partijen moeten aansluiting bij elkaar vinden, dat is onze taak en dat staat ook centraal tijdens de zoekopdracht van zowel opdrachtgever als ZZP’er.

Op zoek naar kwalitatief en betrouwbaar personeel?

Dan ben je bij Kwalitatieve Zorg aan het juiste adres. Wij beschikken over veel ervaring in de zorgbranche en hebben ook voor jouw organisatie het juiste zorgpersoneel beschikbaar. Neem gerust contact met ons op.
Kwalitatieve Zorg logo
Adresgegevens
Jonckerweg 17,
2201 CZ Noordwijk
Contactgegevens
Lidmaatschap NBBU
NBBU logo
Social media